Miért válaszd a CLOI-t? - tab

Belegondoltál már, hogy mennyit szenvedést és fájdalmat kell eltűrnöd szőrtelenítés közben?

Sokan tehernek és felesleges időpazarlásnak érzik a szőrtelenítést, főleg akkor, ha például a borotválást, gyantázást vagy epilálást fájdalmasnak találják. A CLOI IPL szőrtelenítő gyorsan és tartósan eltávolítja a nemkívánatos szőrszálakat. És természetesen egyáltalán nem fájdalmas! Az eszköz által kibocsátott villanófény gyorsan eltávolítja a szőrt a testen és az arcon. Az automatikus funkcióknak köszönhetően a gép használata még könnyebb. Ezekkel azonnal el tudod kezdeni a szőrtelenítést, ami azt jelenti, hogy hamarosan élvezheted a selymesen sima bőrt!

Nincs szükség cserealkatrészekre, nincsenek rejtett költségek

A CLOI IPL szőrtelenítő teljes körű megoldást nyújt, és a dobozból kivéve azonnal üzemkész. A 300 000 villantással hosszú évekig tudod használni a készüléket, anélkül hogy az izzót cserélni kellene.

Bőrgyógyászok segítségével otthoni használatra kifejlesztett IPL villanófényes szőrtelenítő

CLOI egy innovatív fényalapú technológiát, az IPL-t (intenzív pulzáló fény) alkalmaz a szőr újranövekedési ciklusának megszakítására. A szőrszál gyökerét érő gyengéd fényimpulzusok néhány kezelést követően arra ösztönzik a szőrszálakat, hogy ne nőjenek többet vissza. Az IPL technológia a speciális szalonokban már 1997 óta rendelkezésre áll. Az ebből a professzionális IPL-technológiából kifejlesztett CLOI lehetővé teszi a szőrszálak egyszerű és hatékony otthoni kezelését.

Igazolt hatékonyságú

Objektív tanulmányok kimutatták, hogy alig 4-5 egymást követő, kéthetente végzett kezelés után jelentősen csökken a visszanövő szőr mennyisége, sima bőrfelületet eredményezve.

Többféle szőrzet- és bőrtípushoz egyaránt

A CLOI IPL szőrtelenítő hatékonyan, egyszerűen és biztonságosan működik többféle szőr- és bőrtípus esetén. A természetes sötétszőke, barna és fekete szőrszálakon és a nagyon fehértől a sötét barnáig terjedő bőrszín esetében működik. Ahogy más IPL-alapú kezelések esetében is, a CLOI nem használható fehér, ősz, világos szőke és vörös szőrzet kezelésére, és nem alkalmazható nagyon sötét bőrszín esetén. Ennek az az oka, hogy nagy kontrasztnak kell lennie a haj és a bőrszín pigmentje között.

5 különböző személyreszabott mód a bőrödnek

A CLOI 5 intenzitás beállítással és Smart Skin érzékelővel rendelkezik. A SmartSkin érzékelőnek köszönhetően, a készülék csak akkor használható, ha a szőrteleníteni kívánt bőrfelülethez érinted. A használata teljes mértékben biztonságos, ugyanis megóv téged a véletlen, nem tudatos használattól. Az intenztiás beállítás miatt pedig teljes mértékben a Te bőröd érzékenységi szintjéhez tudod igazítani a készüléket.