Használati útmutató

A CLOI IPL szőrtelenítő géppel 5 különböző intenzitású kezelés között válogathatsz. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy a kezelés során fokozatosan haladj és tapasztald ki, neked melyik intenzitással működik a legjobban. Ehhez természetesen kapsz segítséget, ami kiindulási alapként tudd szolgálni, hogy utána személyreszabhasd.

Különbözőek vagyunk, a bőrünk is különböző és ezért nem mindenkinek ugyanaz az intenzitású kezelés fog működni. Van akinek sokkal érzékenyebb a bőre és óvatosan kell növelni a szőrtelenítés intenzitását, és van akinek kevésbé. Ezt neked le kell tesztelned és kitapasztalnod, neked mi működik a legjobban.

Szeretnék bemutatni neked pont ezért egy pofon egyszerű módszert, hogy kideríthesd melyik a legtökéletesebb beállítás a te bőrödnek

0. lépés - Bőr érzékenység tesztelése

Kapcsold be a gépet és és állítsd be 1-es intenzitásra. Erről bővebben olvashatsz a 2. lépésben. 1-es intenzitáson villants kettőt az alkarod felső részén, utána állítsd át 2-es intenzitásra és villants megint az alkarodon kétszer, viszont most egy másik részén. Így haladj egészen az 5-ös intenzitásig, amivel ha végeztél pihentesd a bőröd 2 óráig. Ha két óra múlva nem tapasztalsz semmilyen bőrpirosodást, akkor gratulálok! Ha tapasztaltál, akkor próbáld meg gyengébb intenzitással használni a gépet.

Figyelem! Vannak nagyon érzékeny bőrű emberek, akik már 1-es fokozatnál is bőrpírt vagy gyulladást érzékelnek, ha te is ilyen vagy akkor konzultálj a bőrgyógyászoddal, azzal kapcsolatban, hogy használhatsz-e IPL lézeres szőrtelenítést.

1. lépés - Előkészületek a CLOI IPL használatához

A CLOI IPL szőrtelenítő gép használata előtt borotváld le a bőrfelületet kb. 24 órával azelőtt ott, ahol a gépet használnád. Fontos, hogy a szőrszálak ne legyenek 3 mm-nél hosszabbak, különben a kezelés nem lesz hatékony.

Ennek az az oka, hogy ilyenkor az IPL fény a hosszú szőrszál külső részén hasznosul, így a szőrszál a felszínen elég és az energia nem jut le a szőrtüszőig.

Ha közvetlenül a CLOI IPL szőrtelenítő használata előtt szeretnéd leborotválni a kezelni kívánt területet, akkor légy óvatos! Mert a borotva okozta felszíni hámsérülések, például vágás vagy bőrpír, tovább irritálódhatnak az IPL fény által kibocsátott hő miattt.

Ügyelj arra is ilyenkor, hogy ne maradjanak szőrszálak a bőr felületén! Érdemes lehet egy száraz törölközővel áttörölgetni gyengéden.

Továbbá fontos, hogy a kezelt terület legyen tiszta, tehát olajoktól, balzsamoktól és testápolóktól mentes!

2. lépés - A CLOI Silkify IPL szőrtelenítő használata

Csatlakoztasd a készüléket a hálózati árramforráshoz!

Ezután a gép alján lévő gomb segítségével kapcsold be a készüléket. A szőrtelenítő lágy zúgása és a gomb színének zöldre váltása jelzi, hogy sikeres volt.

Ugyanennek a gombnak a segítségével tudod szabályozni a gép által kibocsátott IPL fény erősségét. Válaszd ki a számodra megfelelő intenzitást és kezdődhet a szőrtelenítés. A CLOI IPL rendelkezik Smart Skin szenzorral, tehát csak akkor tudsz villantani vele, ha a bőrödhöz tartod.

Miután kiválasztottad a számodra megfelelő intenzitást, a szőrteleníteni kívánt területhez érintve tudod használni. A nagy fehér gomb megnyomásával tudsz villantani a készülékkel. Szépen fokozatosan haladj végig a bőrödön, hogy a kezelés minél hatékonyabb legyen.

3. lépés - Szükségem van utókezelésre?

Az IPL szőrtelenítés után nem kötelez hűsítő géllel nyugtatnod a bőrt, mert az IPL lézert a szőrtüsző nyeli el és nem a bőr. Ennek ellenére, a gép által kibocsátott magas hő érzékenyebbé teheti a bőrödet az átlagosnál. Ezt érdemes megelőzni és a biztonság kedvéért, a CLOI csapata ajánlja, hogy használj valamilyen nyugtató, hűsítő gélt a szőrtelenítés után.

A nap végén a legfontosabb a TE komfortérzeted!

Erre tökéletesen megfelel bármelyik gyantázás utáni krém, vagy aloe verás balzsam. Ha nincsen otthon egyik sem, akkor se aggódj, mert egy vizes borogatás egy törölközővel is tökéletesen ellátja ezt a feladatot.

Higiéniai okokból ajánlott a kezelőablakának a letakarítása minden kezelés után!A kezelőablakot minden használat után tisztára kell törölni.

Megnézem a terméket